Bestel nu kerstkaarten en steun kansarme tieners in Peru

ingevoerd op 21-11-2008

Wilma’s wereld heeft speciale kaarten voor de kerst waarmee u naast een mooie kaart ook een goed doel steunt, namelijk Fairmail.

De fotos op FairMail kaarten zijn genomen door kansarme Peruaanse tieners. Ex straatjongens die nu in een opvanghuis wonen en door tieners die als (ex)vuilnis recyclers bij een afvaldump wonen.Op de achterkant van elke kaart zie je de naam, het gezicht en de leeftijd van de fotograaf.

FairMail biedt deze jongeren fotografietraining, part-time werk, ziektekostenverzekering en begeleiding bij het maken van hun toekomstplan. De tieners krijgen 50% van de winst van de verkoop van hun eigen kaarten om hun huisvesting en onderwijs te financieren.

Als je een FairMail kaart koopt, maak je verschil: je steunt concreet een kansarme tiener die niet de hand ophoudt maar die aan zijn/haar toekomst werkt door creatief een mooi product te maken!

Dus bent u op zoek naar een mooie kerstkaart en wilt u gelijk een goed doel steunen neem dan snel een lijkje op wilmaswereld.nl. De kaarten vindt u onder het kopje Gift Items. Is een kaart op neem dan gerust contact op. Wij bestellen graag voor u bij!
Prachtige kerstkaart Prachtige kerstkaart
Spetterend vuurwerk Spetterend vuurwerk
Enkele kerstkaart Enkele kerstkaart
Vele andere kaarten Vele andere kaarten
Kerstkaarsen Kerstkaarsen
Cadeautjes Cadeautjes
Vriendschap Vriendschap
Vlinder Vlinder