Wilma’s Wereld op het hemeltjelieffestival in Amsterdam

ingevoerd op 27-5-2011

Wie met Hemelvaart iets bijzonders wilt beleven, doet er goed aan op 2 juni naar de NDSM werf in Amsterdam af te reizen. Daar organiseren de kunstenaars van de werf voor de derde keer het kindvriendelijke festival Hemeltjelief! Overdag is er zowel voor kinderen als hun ouders van alles te zien, te doen en mee te maken zoals t-shirts knippen, doeken beschilderen, circusacts instuderen en naar de sterren kijken in een nagemaakt heelal. In de loop van de middag en avond nemen diverse dj´s en bands het feestje over en spelen zij op diverse podia door tot diep in de nacht.
 
Nieuw dit jaar op Hemeltjelief! is de Sunday Market die de oversteek waagt vanuit thuisbasis Westerpark en die met meer dan 80 kramen op de grote helling zal staan. Ook Wilma’s Wereld zal hier aanwezig zijn met vele kleurrijke zomerproducten. Alles natuurlijk hand gemaakt en fair trade!

Voor meer info. kunt u terecht op de site van hemeltjelieffestival (http://www.hemeltjelieffestival.nl/) of een email sturen naar Wilma’s Wereld (mailto:wilmaswereld@live.nl)
.
hemeltjelieffestival hemeltjelieffestival