Wilma’s Wereld op de sunday market in Amsterdam 6 juli

ingevoerd op 27-5-2011

Sunday market 5 juni
Op zondag 6 juni is er weer een Sunday Market. Deze maand is het thema duurzaamheid en daar passen wij ( Wilma’s Wereld) natuurlijk helemaal bij met onze fair trade artikelen. Wij zullen onze nieuwe sieraden uit Guatemala meenemen naar de sunday market. Het gaat om armbanden, kettingen en oorbellen met half edelstenen en exotische zaden en noten. Ook nemen wij onze prachtige hangstoelen uit El Salvador mee!

Je kunt weer heerlijk relaxen en shoppen in zomerse sfeer op het Westegasfabriekterrein in Amsterdam. Oude bekenden en nieuwe ontwerpers bieden er hun unieke producten aan op het gebied van design, fashion, retro, kinderkleding, schilderijen, sieraden, keramiek…De meeste producten worden aangeboden door de ontwerpers of makers zelf, maar ook vind je er unieke verzamelingen uit andere landen of tijden... Dus laat je verrassen en inspireren! Proef verder van de lekkere hapjes uit de verschillende internationale keukens. Kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. Er zijn optredens, verschillende workshops en natuurlijk vormt het autovrije terrein een heerlijke speelplek!


De toegang is gratis! Voor meer info. kunt u terecht op de site van de Sunday market (http://www.sundaymarket.nl/) of contact opnemen met Wilma’s Wereld (mailto:wilmaswereld@live.nl).
Sunday market 6 juli Sunday market 6 juli