Wilma’s Wereld gaat 27 en 28 april naar Lentefair Fredericksoord

ingevoerd op 22-4-2013

Vorstelijk genieten op LenteFair
 
Op zaterdag 27 en zondag 28 april 2013 staat de tiende editie van de Dagblad van het Noorden LenteFair op het programma.“De Tuinen” in Frederiksoord is twee dagen lang het toneel van een sprankelend voorjaarsevenement. Circa 130 exposanten tonen de nieuwste trends op het gebied van outdoor, wellness, planten en bloemen, brocante, culinair en lifestyle. Jaarlijks keren vele bezoekers met tassen vol voorjaarsplanten en andere leuke hebbedingen huiswaarts.

Wilma’s Wereld gaat al weer voor de 5e keer naar deze gezellige fair en zal ook dit weekend weer de nieuwe plantenstekers uit Litouwen mee. Hiernaast natuurlijk ook een grote collectie hangmatten uit Peru en lazy rest hangstoelen uit El Salvador. Allemaal natuurlijk 100% Fair Trade, zoals u van ons gewend bent.

Dit jaar is het extra feest in Fredericksoord!
 
In 2013 beleeft de LenteFair haar tiende editie. In het laatste weekend van april staat Nederland ook nog eens aan de vooravond van de troonswisseling. Reden voor een feestje! De organisatie van de LenteFair heeft daarom een “vorstelijk programma”  in elkaar gezet.

Voor meer info over het programma kijk op website lentefair Fredericksoord. (http://dvhnlentefair.ndcmediagroep.nl/)
flyer Wilma’s Wereld op de lentefair frederickoord flyer Wilma’s Wereld op de lentefair frederickoord