Wilma’s Wereld op de Westfriese tuinfair in Midwoud

ingevoerd op 11-5-2013

Dit pinksterweekend haalt Wilma’s Wereld weer alles uit de kast op de 13e Westfriese tuinfair op het ’landgoed de Knap’ in Midwoud. Wij hebben onze mooie plek in boomgaard weer en pakken flink uit met prachtige fair trade artikelen vanuit de hele wereld.

Wat dacht u van kleurrijke hangmatten en hangstoelen uit El Salvador, zonvangers ui Indonesië, tuinstekers uit Litouwen, sieraden uit Guatemala en leuke ’zand’ wikkelrokjes uit India. Alles is met de hand of op traditioneel gemaakt dus altijd uniek. We zijn ook trots op de authentieke medicijnkastjes uit India, deze zijn van zwaar teakhout en komen uit oude winkeltjes en huizen.

Natuurlijk is er nog veel meer te doen op de fair:

Tijdens het pinksterweekend 18, 19 en 20 mei staat Landgoed de Knap in Midwoud weer volop in het teken van het buitenleven, interieur, koken, kunst, muziek, theater en vrijetijdsbesteding. Het 4 hectare grootte landgoed met de unieke boomgaard en de grote weilanden is een prachtig decor, waarin de standhouders met veel enthousiasme hun producten presenteren en u informeren over de nieuwste trends voor huis, tuin en lekker leven!

Geniet, ontspan en laat u verrassen!

Speciaal voor de dertiende editie van de Westfriese Tuinfair komt er een groot Hongaars orkest uit Csepreg naar Midwoud en laat o.a. bigband Miss Jones uitgebreid van zich horen. De muzikale intermezzo’s worden afgewisseld met prachtig openluchttheater van Close-act en clownerie en improvisatietheater van Verhip. Tussendoor kunt u neerstrijken op een strobaal in het tuinpaviljoen, dat is ontworpen door Jean Berkhout, of nostalgisch dagdromen bij de klassieke auto’s van de oldtimerclub HAV. In de buxustuin exposeert kunstenares Lenie van der Laan met keramiek.

Kinderen
Voor kinderen is er ook veel te beleven. Naast de demonstraties mountainbiking kunnen ze zelf ook het parcours op met een MTB. Er staat nog meer op het programma: o.a. steltlopers, theater, schminken, een clown, de kinderboerderij en nog veel meer.
Aan het goede doel wordt ook gedacht. Met een grote Lavendel-actie steunt u met uw aankopen Kiwanis West-Friesland en UNICEF.

Wij van Wilma’s Wereld hebben er weer heel veel zin in en hopen u te verwelkomen in onze stand in de boomgaard!

Voor meer info. zie de website van de Westfriese tuinfair (http://www.westfriesetuinfair.nl/) .

 
Banner West Friese tuinfair Banner West Friese tuinfair