Wilma’s Wereld op de zomerfair van het Dagblad van het Noorden

ingevoerd op 14-6-2013

Zinderende ZomerFair
Op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2013 keert de Dagblad van het Noorden ZomerFair terug naar Leek. Twee dagen lang is het Landgoed Nienoord het toneel van een zinderende ZomerFair. Tijdens het buitenevenement wordt op unieke wijze de schoonheid van de omgeving gecombineerd met aangename temperaturen en een divers productaanbod van circa 130 deelnemers. Bezoekers genieten op de ZomerFair van de nieuwste trends en een uitgebreid entertainmentprogramma voor jong en oud.
 
Waar tot voor kort de ruimte naast de Borg werd gebruikt als fairterrein, wordt dit jaar deze ruimte voor de eerste keer gecombineerd met de Borg Nienoord en het Rijtuigmuseum. Hiermee gaat de eeuwenoude historie van het landgoed hand in hand met een verzameling van de nieuwste trends op de ZomerFair.

Wilma’s Wereld zal haar kraampje weer helemaal inrichten met de allerleukste fair trade artikelen. We hebben net onze nieuwe zorgen- en gelukspoppetjes uit Guatemala binnen. U herkent ons natuurlijk aan onze prachtige hangstoelen en uit El Salvador. Kom snel een kijkje nemen op de zomerfair van het Noorden!
Voor meer info. kijk op zomerfair.nl. (http://www.dvhnzomerfair.nl/)
 
 
Prachtige lazy rezt hangstoelen bij wilma’s Wereld Prachtige lazy rezt hangstoelen bij wilma’s Wereld